top of page
Vyhledat

Barvy a geometrie. Hravý interiér od designérky Darii Zinovatnayi

Daria Zinovatnaya, ukrajinská interiérová designérka, má specifický rukopis, který poznáte na první pohled. Její projekty vás totiž vtáhnou do jiného světa, plného výrazných barev a geometrických tvarů. Stejně jako projekt Utopia, do kterého teď společně nahlédneme.



Daria ale není pouze interiérová designérka. Její práce přesahuje všechny směry, je všestranná a rozmanitá. Když pracuje na nějakém projektu, tak nenavrhuje pouze určitou část interiéru, ale kompletně celý prostor od stěn, podlah a stropů, přes koberce a osvětlení, až po samotný nábytek.



Každý svůj projekt začíná tím, že si zvolí paletu odstínů, se kterými chce v daném prostoru pracovat, a až poté s barvami a objekty experimentuje. Inspiraci nachází u slavných umělců jako byl Matisse, Eileen Gray, Charlotte Perriand nebo Le Corbusier. I proto možná její interiéry vypadají jako malované obrazy.




Barvy a výrazné vzory jako z "devadesátek" jsou opět v kurzu. Inspirujte se a nebojte se experimentovat ani ve vašem interiéru. Kombinace jednoduchých forem s neobvyklým provedením vykouzlí jedinečnou atmosféru.



Podívejte se i na další projekty Darii Zinovatnayi na jejím webu nebo Instagramu (@zinovatnaya).


 

Zdroj: zinovatnaya.com
37 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page