top of page
Vyhledat

SKVĚLÁ SOUTĚŽ O FOTOPLAKÁT - Letní Zážitky

Chcete zaznamenat nezapomenutelné zážitky či krásné vzpomínky ve velkolepém stylu? Připravili jsme pro Vás soutěž, která Vám dá šanci získat krásný fotoplakát s vlastními fotografiemi ve formátu 30x40 cm s elegantními dřevěnými magnetickými lištami.



Jak na to:

  1. Napište nám do komentáře na sociálních sítích Váš nejhezčí nebo třeba nejvtipnější letní zážitek. Třeba ten, který byste si přáli mít trvale uchovaný jako fotoplakát.

  2. Označte přítele, kterému by fotoplakát mohl udělat také radost. Kolik komentářů/zážitků a přátel napíšete je jen na Vás.

Soutěžit můžete od úterý 29. 8. do neděle 3. 9. 2023 do půlnoci. V pondělí 4. 9. vylosujeme vítěze, který od nás získá fotoplakát se svými vlastními fotografiemi. A ani jeho označený přítel nepřijde zkrátka – i on od nás získá speciální překvapení.


Soutěž probíhá současně na Instagramu i naší FB stránce a vítěz bude vybrán z účastníků obou těchto platforem. Máte možnost soutěžit na obou sociálních sítích a tím zvýšit svou šanci na výhru.


Dejte nám vědět o Vašich nejkrásnějších letních zážitcích a získejte jedinečný fotoplakát od EYALI. Hodně štěstí 🖤




Více informací o výrobě fotoplakátů a jiných tisků najdete ZDE.



Všeobecná soutěžní pravidla pro soutěž s EYALI (dále jen „Pravidla“)

1. Pořadatel a organizátor soutěže

Soutěž na Instagramovém a Facebookovém profilu EYALI, (dále jen „soutěž“) bude probíhat prostřednictvím Instagramových stránek EYALI.art: https://www.instagram.com/eyali.art/ a Facebookových stránek EYALI.art: https:// www.facebook.com/Eyali.art. Soutěž probíhá na obou sociálních sítích zároveň, přičemž vítěz se losuje jen jeden. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost EYALI s.r.o., se sídlem Spořilov III 706, Letohrad, PSČ 56151, IČ 04181727, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, pod spisovou značkou C, vložka 35392 (dále jen „pořadatel“, „organizátor“).

Dodatek: Tato soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována či spravována společností Meta (Facebook, Instagram) ani s ní spojena a nemá tedy žádné závazky vůči soutěžícím a výhercům.


2. Termín a lokalizace

Soutěž probíhá od 29. srpna 2023 do 3. září 2023 11:59. (dále jen „doba trvání soutěže“), soutěž začíná okamžikem uveřejnění příspěvku na Instagramových a Facebookových stránkách EYALI.art označených „SOUTĚŽ“ v průběhu dne 29. srpna 2023. Soutěžní odpovědi soutěžících nahrané dle čl. 4. těchto Pravidel po datu ukončení doby trvání soutěže nebudou při posuzování a vybírání výherců brány v potaz. Soutěž probíhá na území České republiky.


3. Podmínky účasti v soutěži

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba s doručovací adresou v České republice mimo osob dle článku 3. bodu 2 těchto Pravidel (dále jen „soutěžící“). Soutěže se nemohou zúčastnit a jsou z ní vyloučeni zaměstnanci pořadatele / organizátora a veškeré osoby podílející se na organizaci a zajišťování průběhu soutěže.


4. Princip soutěže

Principem soutěže je napsat nám do komentáře nejhezčí nebo nejvtipnější letní zážitek a označit přítele, kterému by fotoplakát mohl udělat také radost. Odpovědi a označení musí být v komentářích pod soutěžním příspěvkem na stránkách https://www.instagram.com/eyali.art/ nebo https://www.facebook.com/Eyali.art s označením „SOUTĚŽ“.


Soutěžní komentář zejména nesmí: a) být v rozporu s platnými právními předpisy na území České republiky a komunitními pravidly sociální sítě Facebook a Instagram; b) obsahovat jakákoli nevhodná vyjádření, která by byla v rozporu s dobrými mravy, s obecně přejímanými pravidly slušnosti a mravnosti nebo která by snižovala lidskou důstojnost; c) obsahovat prvky pornografie, násilí, pohoršující nebo jinak nevhodný obsah; d) hanobit národ, rasu, etnickou nebo jinou skupinu osob; e) podněcovat nebo schvalovat trestnou činnost nebo navádět k nemravnému jednání; f) obsahovat prvky nebo části, ke kterým uplatňují práva třetí osoby, zejména práva autorská nebo práva související s právem autorským, práva k průmyslovému vlastnictví jako např. ochranné známky nebo označení původu a jiná práva k duševnímu vlastnictví; g) obsahovat skrytou reklamu a h) jakýmkoli způsobem poškozovat dobré jméno pořadatele nebo organizátora. Rozhodnutí o tom, zda soutěžní komentář splňuje podmínky tohoto odstavce, náleží výhradně pořadateli. Pořadatel soutěže neodpovídá za neúplný nebo jinak vadný soutěžní příspěvek mající za následek nemožnost jeho použití pro účely soutěže v souvislosti s technickými či jinými komplikacemi na straně soutěžícího, sítě Instagram a Facebook nebo omezeními na straně pořadatele. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo soutěžní komentář, který nesplňuje podmínky stanovené v těchto Pravidlech (tj. zejména v odstavci 2 tohoto článku), nezařadit do soutěže nebo jej ze soutěže kdykoli po dobu trvání soutěže nebo po jejím skončení i bez odůvodnění odstranit, a to bez nároku na jakoukoliv kompenzaci.


5. Výhra v soutěži a její předání

Výhrou v soutěži je: 1x fotoplakát s koláží z vlastních fotografií ve formátu 30x40 cm spolu s dřevěnými magnetickými lištami. A 1x překvapení pro osobu, kterou označil výherce soutěže. Jména výherce (z účastníků z Instagramové i Facebookové stránky) a jeho kamaráda budou vyhlášena v komentáři pod soutěžním příspěvkem na Instagramovém a FB profilu EYALI.art. Výherci budou případně také kontaktováni za účelem předání výhry formou soukromé zprávy přes FB/Instagram. Výherci jsou povinni odpovědět pořadateli soutěže na zprávu o výhře, a to nejpozději do 2 pracovních dnů ode dne zaslání osobní textové zprávy přes FB/Instagram pořadatele o výhře a prokázat svou totožnost. Pokud soutěžící tyto informace pořadateli v termínu nesdělí, jeho nárok na výhru zaniká a výhra propadá ve prospěch pořadatele. Výhra bude výherci zaslána dopravcem na pobočku Zásilkovny, vše na základě písemné dohody o výhře. Výhru nelze vyplatit v penězích ani za ni poskytnout jinou nepeněžitou náhradu.


6. Odpovědnost pořadatele za průběh soutěže

Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech souvisejících s pořádáním a průběhem soutěže, a to včetně jejího přerušení, odložení, odvolání či úprav jejích Pravidel. Pořadatel soutěže je oprávněn kdykoli v průběhu soutěže měnit její Pravidla, tj. i způsoby určení výherců, druhy výher, a ve výjimečných případech soutěž i zrušit. Oprávnění pořadatele zasahovat do průběhu soutěže zahrnuje i právo pořadatele nepřiznat soutěžícímu výhru v soutěži, bude-li mít pořadatel podezření, že soutěžící porušil, obešel či se pokusil porušit či obejít Pravidla soutěže. V takových případech je pořadatel oprávněn soutěžícího vyloučit ze soutěže, a to bez nároku na jakoukoliv kompenzaci. Konečné rozhodnutí o sporných otázkách náleží vždy pořadateli soutěže.


7. Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Soutěžící bere na vědomí, že v souvislosti s konáním této soutěže dochází v souladu s příslušnými právními předpisy ke zpracování jeho osobních údajů, a to výlučně za účelem realizace této soutěže dle těchto Pravidel (tj. s jejich odpovídajícím zpracováním ze strany pořadatele a organizátora), a to v rozsahu jméno a příjmení, nick na sociální síti Facebook či Instagram. V případě výhry bude rovněž zpracovávána adresa výherce za účelem jejího zaslání a telefonní číslo. Osobní údaje budou užity výlučně za účely vedení soutěže, její organizace a vyhodnocení, a to na dobu trvání soutěže dle těchto Pravidel a 90 dní poté z důvodu kontroly dodržení Pravidel, předání a realizace výher. Osobní údaje výherců budou z důvodu organizace soutěže uchovávány po dobu 3 let. Správcem osobních údajů je pořadatel a organizátor. Zpracováním dle čl. 7. bodu 1 může být pověřen organizátor, který pro účely tohoto zpracování bude v pozici zpracovatele osobních údajů ve smyslu příslušných právních předpisů. Osobní údaje soutěžících mohou rovněž na základě pokynů pořadatele zpracovávat jakožto zpracovatelé osobních údajů marketingové společnosti pověřené pořadatelem soutěže, a to způsobem obvyklým pro zajišťování soutěží, doručovatelské společnosti, dodavatelé IT služeb a účetní, daňoví a právní poradci. Osobní údaje nebudou předávány mimo Evropskou unii, ledaže toto umožňují příslušné právní předpisy. Účast v soutěži a s tím související poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, zpracování osobních údajů je však nezbytné pro účast v soutěži a bez jejich poskytnutí není možné se soutěže účastnit. Soutěžící, který takto poskytl pořadateli osobní údaje, má právo na přístup k osobním údajům a další práva dle příslušných právních předpisů, zejména právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, dále právo požadovat opravu, doplnění nebo výmaz jím poskytnutých osobních údajů, právo na přenositelnost údajů, právo vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů nebo právo na omezení zpracování. Soutěžící svojí účastí v soutěži dávají svolení s tím, že pořadatel je oprávněn užít v případě jejich výhry v soutěži v souladu s ust. 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, bezplatně jméno a příjmení, město bydliště výherce soutěže, v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech v souvislosti s touto soutěží a v souvislosti s propagací výrobků a služeb, s tím, že mohou být pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové a obrazové záznamy soutěžících, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže. Více informací o zpracování osobních údajů je soutěžícímu k dispozici na adrese https:// www.eyali.art/ochrana-osobnich-udaju .


8. Další podmínky soutěže

Pořadatel neodpovídá za úplnost výtažku z těchto Pravidel, který může být ve zkrácené verzi uveřejněn na propagačních či jiných materiálech v souvislosti se soutěží. Tato Pravidla jsou považována v rámci soutěže za jediná úplná. Účast v soutěži je dobrovolná a soutěžící svou účastí v soutěži vyjadřuje svůj souhlas s jejími Pravidly. Jakékoli porušení nebo obcházení těchto Pravidel soutěžícím či pokus o jejich zneužití je důvodem pro okamžité vyloučení takového soutěžícího ze soutěže. Pravidla jsou po dobu trvání soutěže zveřejněna v elektronické podobě na webových stránkách www.eyali.art a v podobě odkazu na tyto podmínky na Facebookové a Instagramové stránce EYALI.art.


9. Souhlas s pravidly

Zapojením do soutěže v souladu s čl. 4 těchto pravidel vyjadřuje každý soutěžící svůj souhlas s těmito Pravidly soutěže a zavazuje se tato Pravidla bezvýhradně dodržovat.


Tato Pravidla jsou účinná od 29. srpna 2023


V Letohradu dne 29. srpna 2023


38 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page